/LEIE BOD 24

Helt i vannkanten i en nydelig gammel sjøbod i Sandviken holder vi til med kafe, møteplass & selskapshus. Vi har møblert denne historiske sjøboden med lave sofabenker med hauger av puter og lammeskinn i kombinasjon med tøffe spisebord og loungestoler som gir en uformell og hjemmekoselig stemning. Det samme gjelder for bryggen utenfor som ligger helt i vannkanten. Det er eget musikkanlegg til uteplassen. God plass til band/ underholdning & Dj både inne og ute, til dette må eget lydanlegg medbringes. Plass til 50-120 gjester hos oss. Fremviser, god lyd og mikrofon er det i huset som du kan låne. Løsningene på bruk av boden er mange så dette finner vi ut av sammen over en kopp kaffe

BOOKING & VISNING /janne@bod24.no /tlf: 48 16 22 13

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s